Bijdragen

Persoonlijke Bijdragen

Voormalige studenten, paters, bezoekers en allen die iets kwijt willen over Ravensbos, Collegium Carolinum.

Boekrecensies, Oblaten in het Nieuws, enz.

Thema's

Jo Hoen en Jene van Moorsel

Links ntd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik zoek een combinatie van oude en nieuwe teksten. Buiten de oude verhalen over ravensbos, kun je ook vertellen over belangrijke gebeurtenissen, publicaties, persoonlijke ontwikkeling, je totale breuk met de kerk of de nieuwe geloofsrichting.

Ook belangrijk om te delen zijn analyses van recente ontwikkelingen. We hebben natuurlijk maatschappelijke ontwikkelingen sinds de jaren vijftig en zestig meegemaakt en kunnen dit in positieve of negatieve zin een duiding geven.

 

Ik vertel zelf in mijn bijdrage het verhaal van mijn belevenissen na mijn vertrek uit Huize Rodichem in Huis ter Heijde. Om je een idee te geven.

Wat ik maar wil zeggen: we hoeven niet in herhaling te vallen. We kunnen ook de uitdaging aangaan van een wijder perspectief.

 

 

 

Noot:

 

Mocht je je bijdrage willen verwijderen, stuur een bericht. Ook is het mogelijk om aanvullend een verhaal te vertellen, een oproep te doen enz.

Voel je vrij.

Persoonlijke Bijdragen


  Kees Schilder

 
 Jan Egelmeers

 
Jan de Boer
 

Henk Wijnen
 

Pater W.Tromp

 

Geschiedenis

 


 

Kees Braat
Toon Van Buren Jo Hoen

 
Hans Perik

 
Franklin Lafour
 

Jaap Bont

 
Frans van Gorkum

Theo Wosting
Willem Theloosen 

Wim Tijbosch
 

Jan SterenborgGebruik google voor het laden van foto's. Duurt even, maar als ze op je server staan, gaat het veel sneller.